Prometna nesreča

Prometna nesreča

Vodilni strokovnjaki za odškodnine na Celjskem!
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
ODŠKODNINA ZA PROMETNO NESREČO

Ste udeleženi v prometni nesreči? Ste se pri tem poškodovali ali morali poiskati zdravniško pomoč? Če ste odgovorili pritrdilno, vam pripada odškodnina. Pravne storitve in odškodnine Milko Škoberne smo siguren naslov, ko želite, da vam je odškodnina za poškodbo izplačana najhitreje in v najvišjem znesku glede na stopnjo vaše poškodbe.

  • hitro izdelavo in vložitev odškodninskega zahtevka,
  • preverjanje najvišje izplačanega zneska v zavarovalniški in sodni praksi za poškodbo, kot je vaša, predlaganje najvišjega zneska
  • zavarovalnici za vašo poškodbo, duševne bolečine, odsotnost z dela, izgubo plače ali prometa,
  • svetovanje, kako ravnati, da vam zagotovimo najvišjo možno odškodnino,
  • hitro izplačano odškodnino na vaš račun.

Odškodnino vam uredimo tudi v primerih, ko povzročitelj prometne nesreče ni imel vozniškega dovoljenja, je pobegnil iz kraja nesreče, ni imel registriranega vozila, je bil mladoleten in tudi, če se vam je prometna nesreča zgodila v tujini.

Kako je visoka odškodnina za prometno nesrečo?

Izpostavljamo: Na nas se pogosto obračajo stranke, ki jim v drugih odškodninskih družbah ne prepoznajo vedno elementov prometne nesreče. Posledično jim svetujejo, da jim odškodnina za poškodbo v prometni nesreči ne pripada. Svetujemo vam, da se za pravi odgovor obrnete na nas.

Ob preučitvi vaše zdravstvene in uradne dokumentacije vas bomo najprej seznanili ali vam pripada odškodnina za poškodbo oziroma odškodnina za prometno nesrečo. Ko potrdimo, da vam odškodnina pripada, izdelamo za vas vso potrebno dokumentacijo ter vložimo odškodninski zahtevek na zavarovalnico z najvišjim predlaganim zneskom.

RAZLOGI, ZAKAJ IZBRATI NAS? VISOKA ODŠKODNINA PO HITRI POTI!
ODŠKODNINA ZA POŠKODBO

POZOR: Takoj, ko se vam zgodi prometna nesreča, nas pokličite na 040 481 233! Dali vam bomo informacije, kako ravnate in da nam pošljete uradni zaznamek, da vas uradna ali druga oseba ne oškoduje pri vaših pravicah, kar lahko vpliva na odškodninski zahtevek in kako visoka bo vaša odškodnina.

Važnost uradnega zapisnika

Uradni zapisnik je dokumentacija, ki jo naredi policist in je temeljno dokazilo v postopku ugotavljanja škode. Milko Škoberne, univ. dipl. iur. je skoraj 30 let deloval kot sodnik pretežno na kazenskem področju in do potankosti ve, kako lahko pomanjkljiv ali napačno sestavljen uradni zapisnik prometne nesreče vpliva na pravice oškodovanca. Oškodovanje pravic vpliva na odškodninski zahtevek in s tem posledično na rezultat, kako visoka bo lahko vaša odškodnina, lahko pa jo celo izgubite. Zato vam svetujemo, da nas pokličete takoj, ko se vam prometna nesreča zgodi ali se zglasite do nas na osebni obisk.

Odškodnina brez tožbe vam pripada za povračilo materialne škode, telesnih poškodb, skazitev, prestan strah ter za izpad dohodka ali izgubo dobička, v kolikor ste podjetnik in ste imeli bolniški stalež.

POZOR: Policist na kraju dogodka naredi uradni zapisnik, ki nam ga nemudoma pošljite. Uradni zaznamek za naše stranke pregleda osebno Milko Škoberne, univ. dipl. iur., nekdanji sodnik pretežno na kazenskem področju in tako preveri pravilnost zapisanega dejanskega dogodka glede na materialne dokaze in pričevanje udeležencev.

Vodilni strokovnjaki za odškodnine na Celjskem!
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
ODŠKODNINA ZA PROMETNO NESREČO

Pravne storitve in odškodnine Milko Škoberne vam zagotavljajo:

  • strokovno, hitro in uspešno reševanje odškodninskega zahtevka,
  • odlikuje nas vrhunski pravni kader z nekdanjim kazenskim sodnikom na čelu,
  • nam ne uide niti najmanjša malenkost za pridobitev visoke odškodnine iz naslova telesne poškodbe, duševnih bolečin, trpljenja in strahu ter izgubljenega dobička ali plače.

Odškodnino vam uredimo tudi v primerih, ko povzročitelj prometne nesreče ni imel vozniškega dovoljenja, je pobegnil iz kraja nesreče, ni imel registriranega vozila, je bil mladoleten in tudi, če se vam je prometna nesreča zgodila v tujini.

Prometna nesreča je še vedno najpogostejši razlog za materialne in zdravstvene izgube pri ljudeh. Udeleženci so tako prizadeti s finančno izgubo, poškodbami na zdravju ali videzu, prometna nesreča pa lahko ima za posledico tudi smrt udeleženca. Ne glede na pojavno obliko in vzrok prometne nesreče, smo v Pravne storitve in odškodnine Milko Škoberne usposobljeni, da vam pomagamo do finančnega nadomestila ali odškodnine po najhitrejši poti.

Naše znanje, vodilne izkušnje na področju prometnih nesreč, zavarovalniškega prava in sodne prakse nam omogočajo, da vsaki stranki uresničimo to, kar obljubljamo- hitro izplačano in visoko odškodnino.

Prometna nesreča se vam lahko zgodi, ko je vaše in od povzročitelja vozilo zavarovano ali pa v primerih, kjer povzročitelj nima registriranega vozila, je pobegnil s kraja nesreče, je mladoleten ali se vam je prometna nesreča zgodila v tujini. V vseh primerih je našim strankam zagotovljena odškodnina.

Prometna nesreča s pobegom povzročitelja

Če se vam je zgodila prometna nesreča s pobegom povzročitelja s kraja nesreče, nas nemudoma pokličite, kako ravnati v taki situaciji! Vaše interese je potrebno namreč zaščititi čimprej in pregledati uradni zapisnik. Zelo veliko šteje vaše navajanje dejstev, ki so lahko odločilna, da se storilec najde.

Pobeg povzročitelja je za žrtev nesreče velika travma- z razlogom, saj lahko ostane sam plačnik materialne škode na vozilu. S primeri pobega se v Pravne storitve in odškodnine Milko Škoberne pogosto srečujemo in smo uspešni pri dokazovanju, kakor tudi pri odškodninskem zahtevku. Zato izpostavljamo, da je odškodnina lahko uspešno realizirana tudi v primeru, ko je povzročitelj pobegnil s kraja nesreče, obenem pa naredimo za stranko pravne posle povezanih kaznivih dejanj povzročitelja.

odškodnina za prometno nesrečo

Odločite se za profesionalno, hitro, zanesljivo in diskretno pravno pomoč

Potrebujete informacijo ali vam pripada odškodnina za prometno
nesrečo?
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
Pokličite nas!
00386 40 481 233
Pošljite nam elektronsko pošto!
info@milkoskoberne.com
Obiščite nas!
Kidričeva 25, 3000 Celje (Poslovni center Rits)
5 out of 5
Z enim obiskom sem rešila več mesečni stres in predlog za znižanje preživnine zaradi sprememb. Ob razhodu s partnerjem sva bila sporazumna, da živita otroka pri meni in da bo plačeval preživnino. Vse skupaj mi je povzročalo veliko stresa, zato sem se odločila plačevanje preživnine urediti pravno. Na gospoda Škoberneta sem se obrnila, ker sem res rabila strokovnjaka in ker se nisem želela preganjati po sodišču. Gospod Škoberne je mojster v preverjanju dejstev, na podlagi katerih je naredil izračun preživnine, da se je preživnina predlagana od CSD ohranila, obenem pa je je nekdanji partner obvezan plačati polovico za vse večje nakupe in stroške pri otrokoma. Zato se vam želim gospod Milko Škoberne zahvaliti za storitev, ki ste jo opravili zame in za moja dva sinova, kakor tudi pohvaliti vaše osebje za topel sprejem in kavico.
Natalija B., Podčetrtek
Preživnina
5 out of 5
“ Želim se zahvaliti gospodu Škobernetu in njegovi kakovostni storitvi, s katero sem uredil stike z sinom in plačevanje preživnine zanj. Čeprav se v živo nisva spoznala in sva vse reševala preko elektronske pošte in telefona, mi je v življenju naredil dobro stvar, ki je ne bom nikoli pozabil.”
Jani R., Dravograd
Preživnina
5 out of 5
Gospod Škoberne je uresničil moje zaupanje. Gospoda Milka Škoberneta spoštujem in poznam že vrsto let. Ko sem se poškodoval, je bil zaradi strokovnega znanja moja prva izbira za svetovanje in ukrepanje, kako ravnati, da dobim odškodnino. Kot je zanj značilno, je svoje delo opravil temeljito in uspešno, za kar se mu iskreno zahvaljujem.”
Matjaž V.
Odškodnina
5 out of 5
Višja odškodnina od pričakovane. Vse pohvale gospodu Milku Škobernetu in njegovi entuziastični ekipi, s katero sem pridobila višjo odškodnino, kot sem jo pričakovala. Nad svojim primerom sem že skoraj obupala, ko pa je dokumentacijo pregledal gospod Škoberne, pa je takoj našel pravni temelj za ukrepanje v mojo korist. 5 zvezdic je premalo, zame ste eno veliko sonce! Imate vsa moja priporočila in zaupanje, da pridem samo k vam, če imam še kdaj bilo kak pravni problem.”
Ivana Z.
Odškodnina
5 out of 5
“ Ko sem se poškodoval na delu, sem obiskal dve odvetniški pisarni, obe sta mi zagotovili, da zaradi specifike primera ne morem prejeti odškodnine. Res sem vesel, da sem nato obiskal še g. Škoberneta. Po pregledu dokumentacije je ugotovil, da sem upravičen do odškodnine, še več - prejel sem res lepo vsoto. Četudi bo poškodba ostala, sem vesel da sem bil deležen pravične odškodnine. Hvala za pomoč!”
Boris T., Žalec
Odškodnina
Naročite se na

posvet

Na kratko opišite problem in v najkrajšem času vas bomo povabili na osebni sestanek.