Pregled spisov in sodb za odvetnike in obtožence

Pregled spisov in sodb za odvetnike in obtožence

Dodatni pregled spisa ali sodbe je lahko neprecenljiv!

Seveda govorimo predvsem o kazenskih zadevah, v katerih je morebitna napaka pri pregledu in/ali spregled pomembnih okoliščin in dokazil lahko usodna za posameznika ali gospodarsko družbo, ki se najde v kazenskem ali pred-kazenskem postopku. Brez dvoma vsi odvetniki in pravni svetovalci skušajo po svojih najboljših močeh svoje pravno znanje uporabiti v korist klienta, vendar sem v svojo dosedanji bogati praksi zasledil veliko napačnih poti, po katerih skušajo posamezni odvetniki ali pravni svetovalci doseči največjo možno korist za stranko. Kar se pogosto ne konča niti po željah stranke, niti po željah in pričakovanju odvetnika ali pravnega svetovalca.

''Razmišljanje sodnika'' je lahko ključnega pomena

Neprecenljive izkušnje, ki sem jih skoraj 30 let pridobival kot sodnik v številnih bolj ali manj zapletenih zadevah mi dajejo kvaliteto, ki jo običajno odvetnik, pa naj bo še tako izkušen, nima. Manjka mu razmišljanje sodnika, razmišljanje, ki je pogosto vsaj nekoliko drugačno od razmišljanja, ki ga ima sam.

Že res, da se tudi sodniki (pre)pogosto zmotijo, vendar vpetost v ta način razmišljanja daje življenjske izkušnje, neprecenljive za pravne nasvete glede zagovora posameznega človeka ali gospodarske družbe, ki se tako ali drugače, upravičeno ali neupravičeno, znajde v kazenskem postopku. V tem primeru je dodatni pregled spisa ali sodbe, če so še na razpolago redna ali izredna pravna sredstva, praktično neprecenljiv. Lahko potrdi pravilnost usmeritve zagovora, lahko pa odpre tudi nove vidike, ki lahko pripeljejo do oprostilne sodbe ali vsaj do bistveno nižje kazni. Zaporne, pogojne ali denarne.  Ker vsaka izrečena kazen pomeni hud udarec za vsakogar.

Z nami do najboljšega izida!

Zakaj se torej ni bi izognili morebitni grozeči kazni, če je za to še čas in možnost? Leto v zaporu sicer mine, dan pa nikakor. Govorim iz izkušenj. Zato je pametno in upravičeno, da spis ali sodbo pravočasno pregleda tudi dodatni strokovnjak in skupaj najdemo optimalno rešitev glede na podano dejansko stanje in razpoložljive dokaze za in proti. Vedno se najde manj boleča varianta, vedno je moč nekaj narediti še bolje. Zato se lahko tako odvetniki, kot obsojenci z zaupanjem obrnete na našo pravno pisarno. Našli bomo rešitev.

4 prednosti, ki jih pridobite z nami:
Pregled spisov in sodb za odvetnike in obtožence

Odločite se za profesionalno, hitro, zanesljivo in diskretno pravno pomoč

Za pregled spisov in sodb smo na voljo tako odvetnikom kot obtožencem. 
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
Pokličite nas!
00386 40 481 233
Pošljite nam elektronsko pošto!
info@milkoskoberne.com
Obiščite nas!
Kidričeva 25, 3000 Celje (Poslovni center Rits)
5 out of 5
Z enim obiskom sem rešila več mesečni stres in predlog za znižanje preživnine zaradi sprememb. Ob razhodu s partnerjem sva bila sporazumna, da živita otroka pri meni in da bo plačeval preživnino. Vse skupaj mi je povzročalo veliko stresa, zato sem se odločila plačevanje preživnine urediti pravno. Na gospoda Škoberneta sem se obrnila, ker sem res rabila strokovnjaka in ker se nisem želela preganjati po sodišču. Gospod Škoberne je mojster v preverjanju dejstev, na podlagi katerih je naredil izračun preživnine, da se je preživnina predlagana od CSD ohranila, obenem pa je je nekdanji partner obvezan plačati polovico za vse večje nakupe in stroške pri otrokoma. Zato se vam želim gospod Milko Škoberne zahvaliti za storitev, ki ste jo opravili zame in za moja dva sinova, kakor tudi pohvaliti vaše osebje za topel sprejem in kavico.
Natalija B., Podčetrtek
Preživnina
5 out of 5
“ Želim se zahvaliti gospodu Škobernetu in njegovi kakovostni storitvi, s katero sem uredil stike z sinom in plačevanje preživnine zanj. Čeprav se v živo nisva spoznala in sva vse reševala preko elektronske pošte in telefona, mi je v življenju naredil dobro stvar, ki je ne bom nikoli pozabil.”
Jani R., Dravograd
Preživnina
5 out of 5
Gospod Škoberne je uresničil moje zaupanje. Gospoda Milka Škoberneta spoštujem in poznam že vrsto let. Ko sem se poškodoval, je bil zaradi strokovnega znanja moja prva izbira za svetovanje in ukrepanje, kako ravnati, da dobim odškodnino. Kot je zanj značilno, je svoje delo opravil temeljito in uspešno, za kar se mu iskreno zahvaljujem.”
Matjaž V.
Odškodnina
5 out of 5
Višja odškodnina od pričakovane. Vse pohvale gospodu Milku Škobernetu in njegovi entuziastični ekipi, s katero sem pridobila višjo odškodnino, kot sem jo pričakovala. Nad svojim primerom sem že skoraj obupala, ko pa je dokumentacijo pregledal gospod Škoberne, pa je takoj našel pravni temelj za ukrepanje v mojo korist. 5 zvezdic je premalo, zame ste eno veliko sonce! Imate vsa moja priporočila in zaupanje, da pridem samo k vam, če imam še kdaj bilo kak pravni problem.”
Ivana Z.
Odškodnina
5 out of 5
“ Ko sem se poškodoval na delu, sem obiskal dve odvetniški pisarni, obe sta mi zagotovili, da zaradi specifike primera ne morem prejeti odškodnine. Res sem vesel, da sem nato obiskal še g. Škoberneta. Po pregledu dokumentacije je ugotovil, da sem upravičen do odškodnine, še več - prejel sem res lepo vsoto. Četudi bo poškodba ostala, sem vesel da sem bil deležen pravične odškodnine. Hvala za pomoč!”
Boris T., Žalec
Odškodnina
Naročite se na

posvet

Na kratko opišite problem in v najkrajšem času vas bomo povabili na osebni sestanek.