Pogodba

Pogodba

Pogodba

V naši pisarni vam izdelamo pogodbo, s katero boste zanesljivo uredili pravna razmerja in, ki bo vaša pravna varnost v primeru, kadar se pogodba ne bi spoštovala. Pogodba ureja razmerja med strankama, zato je pomembno, da vaše interese pri tem pravilno zaščitite v celotnem trajanju pogodbenega razmerja.

Izdelujemo pogodbe za vse potrebe in pravna razmerja

Najpogostejša je v pravnem prometu kupoprodajna pogodba, ki se sklene med prodajalcem in kupcem stvari. Kupoprodajna pogodba uredi prenos lastništva, vendar pa mora biti narejena previdno, saj lahko ima stvar napake, za katere kupec ni vedel ali se pokažejo kasneje. Kupoprodajna pogodba, ki vam jo izdelamo, je v ta namen narejena po vseh kriterijih in z zaščito v primerih stvarnih napak.

Druga najbolj pogosta je podjemna pogodba, ki ureja delovne obveznosti in ni pogodba o zaposlitvi. Podjemna pogodba predstavlja nevarnost za delodajalca, ki to v pravnem pomenu sicer ni, da vsebuje sestavine, ki nakazujejo delovno razmerje. Podjemna pogodba zahteva tako visoko mero previdnosti, saj lahko, kadar je neprimerna, povzroči delovno razmerje.

Ostale pogodbe, ki jih izdelamo za vas:
pogodba

Odločite se za profesionalno, hitro, zanesljivo in diskretno pravno pomoč

Pomembna dejstva
Zakaj naj pogodbo sestavi pravnik ali odvetnik?

S pogodbo ima vsaka stranka cilj uveljaviti in zaščititi svoje pravne in s tem dejanske interese. Mnogo posameznikov pa ne ve, da lahko že samo navedba in/ali prinaša bistvene spremembe v uresničevanju teh interesov. Zato je za ureditev pogodbenih razmerij najbolj priporočljivo, da vam pogodbo sestavi pravnik. Pravnik bo najprej z vami opravil razgovor, da bo povsem razumel vsebino in cilj s pogodbo, ki jo bo za vas sestavil.

Pogodba za podjetja in delodajalce

Izdelamo vam pogodbe z zaposlitev vaših delavcev ali opravimo skrben pregled vaših obstoječih pogodb. Čeprav je običajno, da večino podjetij prepusti izdelavo pogodbe o zaposlitvi pravniku ali odvetniku, je še vedno mnogo podjetij, predvsem malih in samostojnih podjetnikov, ki te pogodbe izdelajo sami in pri tem niso poznavalci prava ali zakonodaje o delovno pravnih razmerjih. Svetujemo vam, da se pred zaposlovanjem obrnete k nam na pravno svetovanje, pravni pregled vaše pogodbe ali za izdelavo pogodbe.

Pogodba za varno pravno razmerje

Skrbno narejena pogodba je vaša pravna varnost. Pravne storitve Milko Škoberne skrbimo za vaše interese v pravnih razmerjih in za vas izdelamo pogodbo, s katero boste uresničevali vsebino pravnega posla in boste zaščitili vaše pravne interese v celotnem trajanju pogodbenega razmerja.

Naročite izdelavo pogodbe

Nudimo vam hitro in kakovostno sestavo pogodb. Za naročilo nas kontaktirajte na 040 481 233 ali na info@milkoskoberne.com. Nahajamo se na Kidričevi 25, 3000 Celje.

Za pripravo pogodbe vam nudimo visoko profesionalno, hitro in zanesljivo pravno storitev.
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
Pokličite nas!
00386 40 481 233
Pošljite nam elektronsko pošto!
info@milkoskoberne.com
Obiščite nas!
Kidričeva 25, 3000 Celje (Poslovni center Rits)
5 out of 5
Z enim obiskom sem rešila več mesečni stres in predlog za znižanje preživnine zaradi sprememb. Ob razhodu s partnerjem sva bila sporazumna, da živita otroka pri meni in da bo plačeval preživnino. Vse skupaj mi je povzročalo veliko stresa, zato sem se odločila plačevanje preživnine urediti pravno. Na gospoda Škoberneta sem se obrnila, ker sem res rabila strokovnjaka in ker se nisem želela preganjati po sodišču. Gospod Škoberne je mojster v preverjanju dejstev, na podlagi katerih je naredil izračun preživnine, da se je preživnina predlagana od CSD ohranila, obenem pa je je nekdanji partner obvezan plačati polovico za vse večje nakupe in stroške pri otrokoma. Zato se vam želim gospod Milko Škoberne zahvaliti za storitev, ki ste jo opravili zame in za moja dva sinova, kakor tudi pohvaliti vaše osebje za topel sprejem in kavico.
Natalija B., Podčetrtek
Preživnina
5 out of 5
“ Želim se zahvaliti gospodu Škobernetu in njegovi kakovostni storitvi, s katero sem uredil stike z sinom in plačevanje preživnine zanj. Čeprav se v živo nisva spoznala in sva vse reševala preko elektronske pošte in telefona, mi je v življenju naredil dobro stvar, ki je ne bom nikoli pozabil.”
Jani R., Dravograd
Preživnina
5 out of 5
Gospod Škoberne je uresničil moje zaupanje. Gospoda Milka Škoberneta spoštujem in poznam že vrsto let. Ko sem se poškodoval, je bil zaradi strokovnega znanja moja prva izbira za svetovanje in ukrepanje, kako ravnati, da dobim odškodnino. Kot je zanj značilno, je svoje delo opravil temeljito in uspešno, za kar se mu iskreno zahvaljujem.”
Matjaž V.
Odškodnina
5 out of 5
Višja odškodnina od pričakovane. Vse pohvale gospodu Milku Škobernetu in njegovi entuziastični ekipi, s katero sem pridobila višjo odškodnino, kot sem jo pričakovala. Nad svojim primerom sem že skoraj obupala, ko pa je dokumentacijo pregledal gospod Škoberne, pa je takoj našel pravni temelj za ukrepanje v mojo korist. 5 zvezdic je premalo, zame ste eno veliko sonce! Imate vsa moja priporočila in zaupanje, da pridem samo k vam, če imam še kdaj bilo kak pravni problem.”
Ivana Z.
Odškodnina
5 out of 5
“ Ko sem se poškodoval na delu, sem obiskal dve odvetniški pisarni, obe sta mi zagotovili, da zaradi specifike primera ne morem prejeti odškodnine. Res sem vesel, da sem nato obiskal še g. Škoberneta. Po pregledu dokumentacije je ugotovil, da sem upravičen do odškodnine, še več - prejel sem res lepo vsoto. Četudi bo poškodba ostala, sem vesel da sem bil deležen pravične odškodnine. Hvala za pomoč!”
Boris T., Žalec
Odškodnina
Naročite se na

posvet

Na kratko opišite problem in v najkrajšem času vas bomo povabili na osebni sestanek.