Odškodnina

Odškodnina

Vodilni strokovnjaki za odškodnine na Celjskem!
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
ODŠKODNINA

Odškodnina je vaša pravica do denarnega nadomestila, kadar vam v škodnem dogodku nastane poškodba zdravja, huda ali težka poškodba, invalidnost ali celo smrt. Ob tem posledice spremlja vaš izostanek od dela, bolnišnično zdravljenje ali celo hospitalizacija.

Dogodki, kjer pravne posledice nastanejo in vam pripada odškodnina so prometna nesreča, delovna nesreča, ugriz živali, poškodba na ladijskem plovilu ali v letalu, poškodba na javnih ali zasebnih površinah, na javnih prireditvah in v primeru zdravstvene napake.

Pravne storitve & odškodnine Milko Škoberne se ponašamo z vrhunskim pravnim in raziskovalnim kadrom na področju odškodnin, kazenskega prava in prekrškov. Predani smo doseganju najboljših rezultatov za stranke in izvajamo pravne storitve v njihovo največjo korist.

Potrebujete informacijo ali vam pripada odškodnina ?
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
Pokličite nas!
00386 40 481 233
Pošljite nam elektronsko pošto!
info@milkoskoberne.com
Obiščite nas!
Kidričeva 25, 3000 Celje (Poslovni center Rits)
Z nami do pravične odškodnine

Pravne storitve & odškodnine Milko Škoberne se ponašamo z vrhunskim pravnim in raziskovalnim kadrom na področju odškodnin, kazenskega prava in prekrškov. Predani smo doseganju najboljših rezultatov za stranke in izvajamo pravne storitve v njihovo največjo korist.

O odškodninah vemo veliko in poznamo vse možne trike, s katerimi vam uresničimo pravično in hitro denarno izplačilo. Vsaki stranki se osebno posvetimo in svoje delo opravljamo osredotočeno, diskretno, skladno z roki in nam ne uide nobena malenkost.

Za vas skrbimo od trenutka, ko nam prijavite škodni dogodek. Tako izvajamo skrben pregled policijskih in zdravstvenih zapisnikov ter se vključimo v postopek, ko opazimo pomanjkljivosti, ki lahko vplivajo na višino odškodnine in razplet primera, kar ni redkost.

Vodilni strokovnjaki za odškodnine na Celjskem!
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
RAZLOGI, ZAKAJ IZBRATI NAS? VISOKA ODŠKODNINA PO HITRI POTI!
Naša prednost so dolgoletne izkušnje

Na področju odškodnin smo se izjemno uveljavili zaradi naše največje prednosti- ker znamo razmišljati kot pravniki in sodniki. Vaš odškodninski zahtevek sestavlja Milko Škoberne, univ. dipl. iur., ki je 27 let opravljal delo sodnika. Tako prepoznamo temelje za odškodninske zahtevke, ki jih druge družbe niso prepoznale, zato vam svetujemo, da se na nas obrnete za prvi in dokončen odgovor.

Bodite previdni kaj podpišete!

Ob tem navajamo pomembno pravno dejstvo za vas! S tem, ko podpišete, da se strinjate z višino predlagane odškodnine, obenem izgubite pravico do dodatne ali višje odškodnine, četudi bi mi kasneje ugotovili okoliščine, ki bi višji znesek utemeljile. Ravno to je razlog, zakaj mora vaš odškodninski zahtevek sestaviti vrhunski pravni strokovnjak, s poznavanjem tako medicinskega prava, zavarovalne in sodne prakse, kakor tudi kazenskega in prekršovnega prava.

“Odškodnina je vaša pravica in predpogoj, da je izplačana pravično in hitro je, da jo ureja usposobljen pravni strokovnjak. Ob vseh obremenilnih dejavnikih, ki lahko vplivajo nanjo, vam zato priporočamo, da se obrnete na nas vrhunske pravne strokovnjake. Naj vaša odškodnina resnično poplača nesrečo in to za vse prestane bolečine ter posledice na vašem zdravju in premoženju.”

Milko Škoberne, univ. dipl. iur., nekdanji sodnik pretežno na kazenskem področju

Odškodnina glede na vrsto škodnega dogodka? Preberite več na naših spletnih straneh:
odškodnina za prometno nesrečo

Odločite se za profesionalno, hitro, zanesljivo in diskretno pravno pomoč

5 out of 5
Z enim obiskom sem rešila več mesečni stres in predlog za znižanje preživnine zaradi sprememb. Ob razhodu s partnerjem sva bila sporazumna, da živita otroka pri meni in da bo plačeval preživnino. Vse skupaj mi je povzročalo veliko stresa, zato sem se odločila plačevanje preživnine urediti pravno. Na gospoda Škoberneta sem se obrnila, ker sem res rabila strokovnjaka in ker se nisem želela preganjati po sodišču. Gospod Škoberne je mojster v preverjanju dejstev, na podlagi katerih je naredil izračun preživnine, da se je preživnina predlagana od CSD ohranila, obenem pa je je nekdanji partner obvezan plačati polovico za vse večje nakupe in stroške pri otrokoma. Zato se vam želim gospod Milko Škoberne zahvaliti za storitev, ki ste jo opravili zame in za moja dva sinova, kakor tudi pohvaliti vaše osebje za topel sprejem in kavico.
Natalija B., Podčetrtek
Preživnina
5 out of 5
“ Želim se zahvaliti gospodu Škobernetu in njegovi kakovostni storitvi, s katero sem uredil stike z sinom in plačevanje preživnine zanj. Čeprav se v živo nisva spoznala in sva vse reševala preko elektronske pošte in telefona, mi je v življenju naredil dobro stvar, ki je ne bom nikoli pozabil.”
Jani R., Dravograd
Preživnina
5 out of 5
Gospod Škoberne je uresničil moje zaupanje. Gospoda Milka Škoberneta spoštujem in poznam že vrsto let. Ko sem se poškodoval, je bil zaradi strokovnega znanja moja prva izbira za svetovanje in ukrepanje, kako ravnati, da dobim odškodnino. Kot je zanj značilno, je svoje delo opravil temeljito in uspešno, za kar se mu iskreno zahvaljujem.”
Matjaž V.
Odškodnina
5 out of 5
Višja odškodnina od pričakovane. Vse pohvale gospodu Milku Škobernetu in njegovi entuziastični ekipi, s katero sem pridobila višjo odškodnino, kot sem jo pričakovala. Nad svojim primerom sem že skoraj obupala, ko pa je dokumentacijo pregledal gospod Škoberne, pa je takoj našel pravni temelj za ukrepanje v mojo korist. 5 zvezdic je premalo, zame ste eno veliko sonce! Imate vsa moja priporočila in zaupanje, da pridem samo k vam, če imam še kdaj bilo kak pravni problem.”
Ivana Z.
Odškodnina
5 out of 5
“ Ko sem se poškodoval na delu, sem obiskal dve odvetniški pisarni, obe sta mi zagotovili, da zaradi specifike primera ne morem prejeti odškodnine. Res sem vesel, da sem nato obiskal še g. Škoberneta. Po pregledu dokumentacije je ugotovil, da sem upravičen do odškodnine, še več - prejel sem res lepo vsoto. Četudi bo poškodba ostala, sem vesel da sem bil deležen pravične odškodnine. Hvala za pomoč!”
Boris T., Žalec
Odškodnina
Naročite se na

posvet

Na kratko opišite problem in v najkrajšem času vas bomo povabili na osebni sestanek.