Kazensko pravo

Kazensko pravo

Svetovanje posameznikom in odvetnikom v kazenskih in sodnih zadevah

V naši pravni pisarni smo specializirani za kazensko pravo in kazenske zadeve za vsa kazniva dejanja. Pomagamo posameznikom, ki so se znašli v kaznivem dejanju in pregonu, kakor tudi odvetnikom, ki posameznike v taki problematiki zastopajo in bi zanje želeli izkušeno mnenje, argumentacijo, smer zastopanja ali pregled sodnih spisov ter sodb.

Pomoč in svetovanje nudi strankam in odvetnikom Milko Škoberne, univ. dipl. iur., ki je skoraj trideset let deloval kot sodnik pretežno na kazenskem področju in pozna materijo, sodno prakso ter pomaga strankam po hitri in učinkoviti poti do najboljše možne solucije v posameznem primeru.

Kazensko pravo je moč države nad posameznikom, ki mu poleg denarne kazni običajno grozi tudi zaporna kazen. V teh zadevah je potrebno vestno in trdo delo za stranko, predvsem pa je potrebno za stranko delati prav. Za kazensko pravo je značilno, da odvetnik ali obramba obtoženega nastopa nasproti tožilstvu, torej, izvaja akte in argumente s ciljem, da obtožnico razbremeni in da obtoženi ni obsojen z zaporno kaznijo.

Vsakdo se lahko znajde v kaznivem dejanju, kot storilec ali žrtev. Naše delo je, da vam ob tem nudimo izvrstno pravno svetovanje in strategije v zastopanju v predkazenskem in kazenskem postopku.

Kazensko pravo niso le kazniva dejanja zoper življenje ali telo, sem sodijo gospodarska kazniva dejanja, kazniva dejanja zoper čast in dobro ime, premoženjsko pravni zahtevki. kazniva dejanja zoper čast in dobro ime ter številna druga, ki so kot kazniva določena v veljavni kazenski zakonodaji.

Naša dejavnost je celovita rešitev na področju kazenskega prava in je vključena v predkazenski, kazenski in sodni postopek- na vseh področjih nudimo vrhunsko pravno znanje in izkušnje ter rešitve za posameznike, ki so se znašli v vlogi obtoženca za kaznivo dejanje.

Prednosti, zakaj izbrati nas:
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
Pokličite nas!
00386 40 481 233
Pošljite nam elektronsko pošto!
info@milkoskoberne.com
Obiščite nas!
Kidričeva 25, 3000 Celje (Poslovni center Rits)
5 out of 5
Z enim obiskom sem rešila več mesečni stres in predlog za znižanje preživnine zaradi sprememb. Ob razhodu s partnerjem sva bila sporazumna, da živita otroka pri meni in da bo plačeval preživnino. Vse skupaj mi je povzročalo veliko stresa, zato sem se odločila plačevanje preživnine urediti pravno. Na gospoda Škoberneta sem se obrnila, ker sem res rabila strokovnjaka in ker se nisem želela preganjati po sodišču. Gospod Škoberne je mojster v preverjanju dejstev, na podlagi katerih je naredil izračun preživnine, da se je preživnina predlagana od CSD ohranila, obenem pa je je nekdanji partner obvezan plačati polovico za vse večje nakupe in stroške pri otrokoma. Zato se vam želim gospod Milko Škoberne zahvaliti za storitev, ki ste jo opravili zame in za moja dva sinova, kakor tudi pohvaliti vaše osebje za topel sprejem in kavico.
Natalija B., Podčetrtek
Preživnina
5 out of 5
“ Želim se zahvaliti gospodu Škobernetu in njegovi kakovostni storitvi, s katero sem uredil stike z sinom in plačevanje preživnine zanj. Čeprav se v živo nisva spoznala in sva vse reševala preko elektronske pošte in telefona, mi je v življenju naredil dobro stvar, ki je ne bom nikoli pozabil.”
Jani R., Dravograd
Preživnina
5 out of 5
Gospod Škoberne je uresničil moje zaupanje. Gospoda Milka Škoberneta spoštujem in poznam že vrsto let. Ko sem se poškodoval, je bil zaradi strokovnega znanja moja prva izbira za svetovanje in ukrepanje, kako ravnati, da dobim odškodnino. Kot je zanj značilno, je svoje delo opravil temeljito in uspešno, za kar se mu iskreno zahvaljujem.”
Matjaž V.
Odškodnina
5 out of 5
Višja odškodnina od pričakovane. Vse pohvale gospodu Milku Škobernetu in njegovi entuziastični ekipi, s katero sem pridobila višjo odškodnino, kot sem jo pričakovala. Nad svojim primerom sem že skoraj obupala, ko pa je dokumentacijo pregledal gospod Škoberne, pa je takoj našel pravni temelj za ukrepanje v mojo korist. 5 zvezdic je premalo, zame ste eno veliko sonce! Imate vsa moja priporočila in zaupanje, da pridem samo k vam, če imam še kdaj bilo kak pravni problem.”
Ivana Z.
Odškodnina
5 out of 5
“ Ko sem se poškodoval na delu, sem obiskal dve odvetniški pisarni, obe sta mi zagotovili, da zaradi specifike primera ne morem prejeti odškodnine. Res sem vesel, da sem nato obiskal še g. Škoberneta. Po pregledu dokumentacije je ugotovil, da sem upravičen do odškodnine, še več - prejel sem res lepo vsoto. Četudi bo poškodba ostala, sem vesel da sem bil deležen pravične odškodnine. Hvala za pomoč!”
Boris T., Žalec
Odškodnina
Naročite se na

posvet

Na kratko opišite problem in v najkrajšem času vas bomo povabili na osebni sestanek.