Javne in zasebne površine

Javne in zasebne površine

Vodilni strokovnjaki za odškodnine na Celjskem!
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
Kakovostna pravna pomoč je temelj za pravično odškodnino!

Specializirani smo v odškodnine za telesne poškodbe in invalidnost, tudi, če do takšnih poškodb pride na javnih ali zasebnih površinah. Pri teh postopkih je najbolj važno, da odškodninski zahtevek za vas izvaja izkušen pravni strokovnjak z znanjem s področja medicinskega, obligacijskega in tudi kazenskega prava. Javna površina je javni prostor izven stavb, predvsem v naseljih, kot je na primer javna cesta, ulica, trg, tržnica, igrišče, parkirišče, pokopališče, park, zelenica, rekreacijska površina in podobna površina. (IPOP in ZGO). Zasebna površina pa je zasebna stanovanjska hiša, zasebno zemljišče in podobno.

Pravne storitve in odškodnine Milko Škoberne smo zato pravi naslov za zastopanje vaših interesov v taki situaciji.

“ Ste utrpeli hude telesne poškodbe na javni ali zasebni površini? Pokličite za odškodnino! 040 481 233. ”

Odškodnina

Pogoj, da lahko pridobite odškodnino zaradi poškodbe na javni površini je, da niste sami odgovorni za to, kar se vam je zgodilo (na primer ker niste bili dovolj pozorni). Odgovornost lastnika ali upravljalca te javne površine je lahko krivdna (npr. luknja v cesti ali pločniku, pešpoti, poledenela cesta, pločnik, odkrušena stopnica, nepobrisana tla ipd.) ali objektivna (nestandardno grajene nevarne stopnice ipd.). Običajno imajo lastniki oz. upravljalci javnih površin zavarovano svojo odgovornost pri kateri izmed zavarovalnic.

Kot poškodba na zasebni površini se šteje predvsem poškodba v zasebnem stanovanju, hiši, na zasebnem zemljišču in podobno. …

Če ste se poškodovali na zasebni površini in je za vašo poškodbo odgovoren lastnik ali najemnik ali drug imetnik zasebne površine, lahko pridobite odškodnino.

V travmatičnih trenutkih, ko pride do kakršne koli telesne poškodbe ali invalidnosti, je denarna odškodnina nadomestilo za izgubljeno materialno in nematerialno škodo. Za izvajanje odškodninskega zahtevka se zglasite k nam na osebni sestanek in razgovor, ki ga z vami opravi Milko Škoberne, unv. dipl. iur. in vam bo dal pojasnila in vse potrebne informacije v zvezi s postopkom.

Izbira zastopnika

Vsaka telesna poškodba ali invalidnost zaradi poškodbe na javni ali zasebni površini ter posledična  nezmožnosti za delo ali izgube dohodka in duševnih bolečin morajo biti izkazane in dokazane. V primeru poškodbe na zasebni površini kot tudi v primeru poškodbe na javni površini lahko pridobite odškodnino od zavarovalnice, kjer je imel odgovorni lastnik zasebne površine, druga fizična ali pravna oseba ali upravljalec javne površine, na dan škodnega dogodka veljavno sklenjeno zavarovanje svoje odgovornosti (običajno je odgovornost zasebnika zajeta v sklopu premoženjskega zavarovanja stanovanja ali hiše oziroma pri javni površini zavarovanje uporabe javne površine).

Če ste utrpeli poškodbo na javni ali zasebni površini ali zaradi odgovornosti druge fizične ali pravne osebe, nas lahko kontaktirate že iz kraja, kjer ste bili poškodovani. Zelo pomembno je, da takoj zavarujete dokaze o tem, da ste se poškodovali na zasebnem ali javnem mestu in na kakšen način (fotografirate mesto ali vzrok padca, zahtevajte pomoč zaposlenih in sestavite zapisnik o škodnem dogodku, pridobite izjave očividcev, pokličite policijo…).

Za vas je pomembno, da veste, da ko ste enkrat v postopku za odškodnino in se s predlagano odškodnino strinjate, s tem izgubite pravico za uveljavljanje višje odškodnine. Ravno zato je važno, da izberete zastopnika, ki bo maksimalno uveljavil in zaščitil vaše pravice ter, ki se predvsem detajlno spozna na stroko in prakso te vrste.

V naši pisarni vam omogočimo najvišjo zaščito in uveljavljanje pravice do pravične odškodnine in vselej zahtevamo najvišji znesek po zavarovalniški in sodni praksi. Poleg vrhunske pravne ekipe smo povezani z zdravniki specialisti za druga mnenja in za argumentacije izvidov, tako da vam nudimo celovito rešitev na enem mestu.

Invalidnost

Posledica poškodbe na javni ali zasebni površini je lahko tudi zelo huda – invalidnost. Stranka ima v takih primerih izjemno hude travme in je zato pomembno, da ve, da ji v zastopanju nudimo najvišjo možno kakovostno pravno obravnavo. Odškodnina je ena izmed njenih pravic, pripada pa ji tudi invalidnina po nezgodnih zavarovanih policah in za stranko vselej. Detajlen razgovor in vse informacije za stranke s primeri invalidnosti nudimo v pisarni, do katere imajo urejen dostop.

Specializirani za odškodnine za telesne poškodbe in invalidnost

Naša ekipa je poleg vrhunskega pravnika in nekdanjega sodnika pretežno na kazenskem področju Milka Škoberneta bogata s strokovnjaki iz medicinskih strok za podajo specialističnega mnenja za naše stranke, kakor tudi s strokovnjakinjo za pravo pacientovih pravic in zakonodaje, ki ureja klasifikacije telesnih poškodb in zdravstvene dejavnosti. Kadar pri vaši zadevi ugotovimo znake kaznivih dejanj, kot so malomarnost, povzročitev splošne nevarnosti in/ali druga, kar je pogosto pri delovnih nezgodah, sestavimo kazensko ovadbo.

Vodilni strokovnjaki za odškodnine na Celjskem!
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
Zakaj izbrati nas?
Zastopanje

Na prvem sestanku vam bomo podali vse informacije o potrebni zdravstveni dokumentaciji za postopek za odškodnino, vas seznanili o višini odškodnine, vaši pravici do invalidnine in mesečne rente zaradi začasne ali trajne odsotnosti z dela.

Pokličite nas za zastopanje vaših interesov na 040 481 233 ali na pišite na info@milkoskoberne.com.

V primeru poškodbe na javni ali zasebni površini vam nudimo visoko profesionalno, hitro in zanesljivo pravno storitev.
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
Pokličite nas!
00386 40 481 233
Pošljite nam elektronsko pošto!
info@milkoskoberne.com
Obiščite nas!
Kidričeva 25, 3000 Celje (Poslovni center Rits)
5 out of 5
Z enim obiskom sem rešila več mesečni stres in predlog za znižanje preživnine zaradi sprememb. Ob razhodu s partnerjem sva bila sporazumna, da živita otroka pri meni in da bo plačeval preživnino. Vse skupaj mi je povzročalo veliko stresa, zato sem se odločila plačevanje preživnine urediti pravno. Na gospoda Škoberneta sem se obrnila, ker sem res rabila strokovnjaka in ker se nisem želela preganjati po sodišču. Gospod Škoberne je mojster v preverjanju dejstev, na podlagi katerih je naredil izračun preživnine, da se je preživnina predlagana od CSD ohranila, obenem pa je je nekdanji partner obvezan plačati polovico za vse večje nakupe in stroške pri otrokoma. Zato se vam želim gospod Milko Škoberne zahvaliti za storitev, ki ste jo opravili zame in za moja dva sinova, kakor tudi pohvaliti vaše osebje za topel sprejem in kavico.
Natalija B., Podčetrtek
Preživnina
5 out of 5
“ Želim se zahvaliti gospodu Škobernetu in njegovi kakovostni storitvi, s katero sem uredil stike z sinom in plačevanje preživnine zanj. Čeprav se v živo nisva spoznala in sva vse reševala preko elektronske pošte in telefona, mi je v življenju naredil dobro stvar, ki je ne bom nikoli pozabil.”
Jani R., Dravograd
Preživnina
5 out of 5
Gospod Škoberne je uresničil moje zaupanje. Gospoda Milka Škoberneta spoštujem in poznam že vrsto let. Ko sem se poškodoval, je bil zaradi strokovnega znanja moja prva izbira za svetovanje in ukrepanje, kako ravnati, da dobim odškodnino. Kot je zanj značilno, je svoje delo opravil temeljito in uspešno, za kar se mu iskreno zahvaljujem.”
Matjaž V.
Odškodnina
5 out of 5
Višja odškodnina od pričakovane. Vse pohvale gospodu Milku Škobernetu in njegovi entuziastični ekipi, s katero sem pridobila višjo odškodnino, kot sem jo pričakovala. Nad svojim primerom sem že skoraj obupala, ko pa je dokumentacijo pregledal gospod Škoberne, pa je takoj našel pravni temelj za ukrepanje v mojo korist. 5 zvezdic je premalo, zame ste eno veliko sonce! Imate vsa moja priporočila in zaupanje, da pridem samo k vam, če imam še kdaj bilo kak pravni problem.”
Ivana Z.
Odškodnina
5 out of 5
“ Ko sem se poškodoval na delu, sem obiskal dve odvetniški pisarni, obe sta mi zagotovili, da zaradi specifike primera ne morem prejeti odškodnine. Res sem vesel, da sem nato obiskal še g. Škoberneta. Po pregledu dokumentacije je ugotovil, da sem upravičen do odškodnine, še več - prejel sem res lepo vsoto. Četudi bo poškodba ostala, sem vesel da sem bil deležen pravične odškodnine. Hvala za pomoč!”
Boris T., Žalec
Odškodnina
Naročite se na

posvet

Na kratko opišite problem in v najkrajšem času vas bomo povabili na osebni sestanek.