Delovna nesreča

Delovna nesreča

Vodilni strokovnjaki za odškodnine na Celjskem!
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
Delovna nesreča oziroma poškodba na delu

Se vam je zgodila poškodba pri delu ali v delovnem času? Pripada vam odškodnina. Pomagamo vam do izplačila odškodnine po zanesljivi in hitri poti.

Poškodba na delu je pogost pojav, kar je razumljivo, saj na delovnem mestu opravljamo aktivnosti in smo izpostavljeni rizikom. Prav vsak se lahko poškoduje na delu, denimo pade, ima prometno nesrečo, se udari, utrpi zlom, se poškoduje ali celo umre. Za nastalo poškodbo imate pravico do denarne odškodnine, ki jo izplača zavarovalnica vašega delodajalca.

Postopek

Vsaka poškodba na delu je edinstvena in jo je za kvalitetno odškodninsko obravnavo dobro prijaviti čimprej. Zato se na nas obrnite v najkrajšem času po nezgodi, da vam zagotovimo uspešen odškodninski postopek in s tem uveljavimo za vas denarno pravico. Če je možno, nas kontaktirajte še pred obiskom zdravnika.

Poškodba na delu zahteva obisk zdravnika, za odškodninski zahtevek je potrebna zdravstvena dokumentacija, obenem pa je zelo važen razgovor o dogodku z vami in po potrebi pričami dogodka. Zato se za zastopanje vaših interesov zglasite osebno k nam na detajlen pogovor, ki ga bo imel z vami Milko Škoberne, univ. dipl. iur. Sestanek rezervirate na 040 481 233 ali na info@milkoskoberne.com.

“Poškodba na delu in odškodnina? Pokličite nas na 040 481 233 za nasvet, kako ravnati! ”

Kdaj vam pripada odškodnina za poškodbo pri delu?

Bistveno, da vam pripada odškodnina, ko se vam zgodi poškodba na delu je, da nezgoda ni nastala po vaši krivdi. Kar je treba ugotoviti, utemeljiti in zagovarjati. Na osebnem razgovoru tako prvo ugotovimo vzrok nesrečo, odgovorne zanjo in vam potrdimo ali vam odškodnina za poškodbo na delu pripada oziroma v kolikor vam ne, vam to tudi pravno argumentiramo.

Poškodba na delu

Odškodnina za poškodbo na delu je odvisna od tega, kako hudo ste se poškodovali. To je, kaka telesna okvara vam je z nezgodo nastala. Poškodba na delu lahko ima za posledico hudo telesno poškodbo, trajno telesno okvaro, invalidnost ali se celo konča s smrtjo.

Odškodnina za poškodbo na delu

Odškodnina za poškodbo pri delu je sestavljena iz odškodnine za poškodbo, za materialno škodo izgubljenega dohodka ter za morebitno bodočo materialno škodo ali izgubo. Vaše interese zastopamo za nadomestilo vseh izgub.

“Iščete vrhunskega strokovnjaka za odškodnino za poškodbo na delu? Obrnite se na nas! ”

Zavarovanje za poškodbo na delo pri delodajalcu

Delodajalec ima oziroma mora imeti za zaposlene sklenjeno zavarovanje odgovornosti za poškodbe na delu in kolektivno nezgodno zavarovanje. Ali je zavarovanje sklenjeno moramo prvo preveriti, saj je zavarovanje za poškodbo na delu osnova, da lahko zahtevamo odškodnino od zavarovalnice. Zavarovalnica izplača celotno odškodnino, tako da z zahtevkom delodajalca ne bremenimo. Vaša poškodba na delu in odškodnina zanjo se tako ne izplača od delodajalca in mu z odškodninskim zahtevkom ne povzročite materialne škode.

Kaj, če delodajalec nima sklenjenega zavarovanja odgovornosti za poškodbe na delu?

Sicer so taki primeri redkost, toda kadar ugotovimo, da delodajalec ni imel zavarovane odgovornosti, je vaša možnost, da vložimo odškodninski zahtevek direktno nanj oziroma zahtevamo odškodnino s tožbo. Poškodba na delu se v tem, res zelo redkem primeru, terja od delodajalca direktno.

Kontaktirajte nas

Ko se vam zgodi poškodba na delu nas kontaktirajte čimprej, da bomo lahko v najvišji meri zaščitili vaše pravice do izplačila odškodnine. Vaš odškodninski zahtevek za poškodbo na delu izvaja v celoti Milko Škoberne, univ. dipl. iur., storitev je izvajana na najvišji kakovostni ravni pravne storitve, hitro in v vašo največjo korist.

Svoj termin rezervirate na

040 481 233 (ponedeljek-petek 8.00-15.00 ure)
info@milkoskoberne.com (vsak dan v tednu)

Naslov: Kidričeva 24A, 3000 Celje (poslovni center Tehnopolis)

Vodilni strokovnjaki za odškodnine na Celjskem!
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
4 primeri kdaj nemudoma poiskati pravno pomoč!
poškodba na delu

Odločite se za profesionalno, hitro, zanesljivo in diskretno pravno pomoč

V primeru poškodbe na delovnem mestu vam nudimo visoko profesionalno, hitro in zanesljivo pravno storitev.
Kontaktirajte in obiščite nas z zaupanjem!
Pokličite nas!
00386 40 481 233
Pošljite nam elektronsko pošto!
info@milkoskoberne.com
Obiščite nas!
Kidričeva 25, 3000 Celje (Poslovni center Rits)
5 out of 5
Z enim obiskom sem rešila več mesečni stres in predlog za znižanje preživnine zaradi sprememb. Ob razhodu s partnerjem sva bila sporazumna, da živita otroka pri meni in da bo plačeval preživnino. Vse skupaj mi je povzročalo veliko stresa, zato sem se odločila plačevanje preživnine urediti pravno. Na gospoda Škoberneta sem se obrnila, ker sem res rabila strokovnjaka in ker se nisem želela preganjati po sodišču. Gospod Škoberne je mojster v preverjanju dejstev, na podlagi katerih je naredil izračun preživnine, da se je preživnina predlagana od CSD ohranila, obenem pa je je nekdanji partner obvezan plačati polovico za vse večje nakupe in stroške pri otrokoma. Zato se vam želim gospod Milko Škoberne zahvaliti za storitev, ki ste jo opravili zame in za moja dva sinova, kakor tudi pohvaliti vaše osebje za topel sprejem in kavico.
Natalija B., Podčetrtek
Preživnina
5 out of 5
“ Želim se zahvaliti gospodu Škobernetu in njegovi kakovostni storitvi, s katero sem uredil stike z sinom in plačevanje preživnine zanj. Čeprav se v živo nisva spoznala in sva vse reševala preko elektronske pošte in telefona, mi je v življenju naredil dobro stvar, ki je ne bom nikoli pozabil.”
Jani R., Dravograd
Preživnina
5 out of 5
Gospod Škoberne je uresničil moje zaupanje. Gospoda Milka Škoberneta spoštujem in poznam že vrsto let. Ko sem se poškodoval, je bil zaradi strokovnega znanja moja prva izbira za svetovanje in ukrepanje, kako ravnati, da dobim odškodnino. Kot je zanj značilno, je svoje delo opravil temeljito in uspešno, za kar se mu iskreno zahvaljujem.”
Matjaž V.
Odškodnina
5 out of 5
Višja odškodnina od pričakovane. Vse pohvale gospodu Milku Škobernetu in njegovi entuziastični ekipi, s katero sem pridobila višjo odškodnino, kot sem jo pričakovala. Nad svojim primerom sem že skoraj obupala, ko pa je dokumentacijo pregledal gospod Škoberne, pa je takoj našel pravni temelj za ukrepanje v mojo korist. 5 zvezdic je premalo, zame ste eno veliko sonce! Imate vsa moja priporočila in zaupanje, da pridem samo k vam, če imam še kdaj bilo kak pravni problem.”
Ivana Z.
Odškodnina
5 out of 5
“ Ko sem se poškodoval na delu, sem obiskal dve odvetniški pisarni, obe sta mi zagotovili, da zaradi specifike primera ne morem prejeti odškodnine. Res sem vesel, da sem nato obiskal še g. Škoberneta. Po pregledu dokumentacije je ugotovil, da sem upravičen do odškodnine, še več - prejel sem res lepo vsoto. Četudi bo poškodba ostala, sem vesel da sem bil deležen pravične odškodnine. Hvala za pomoč!”
Boris T., Žalec
Odškodnina
Naročite se na

posvet

Na kratko opišite problem in v najkrajšem času vas bomo povabili na osebni sestanek.