Novo v Celju

V Celju je z delovanjem začela pisarna za visoko kakovostne pravne storitve in odškodnine pod vodstvom nekdanjega sodnika pretežno na kazenskem področju Milka Škoberneta, univ. dipl. iur. s sodelavci.

Pokrivamo celovit spekter prava in strankam nudimo pravne storitve na najvišji kakovostni ravni.

Naša osrednja panoga so odškodnine za vse vrste škodnih primerov. Pravne storitve pa izvajamo z vseh drugih področij prava, s poudarkom na kazensko pravo in pravo zapornikov, kjer nudimo tudi skrbno pravno svetovanje, preglede in mnenja odvetnikom, ki zastopajo stranke, ki jim grozi zaporna kazen. Pravne preglede in mnenja omogočamo tudi strankam v kazenskem postopku in izdelujemo zanje pritožbe ter jim s tem omogočimo dokončen in pravilen odgovor. Na tem mestu izpostavljamo, da smo pri svojem delu že ugotovili napačne izreke in opredelitve kaznivih dejanj, zaradi česar ima stranka kasneje pravico do odškodnine, ki jo izplača država.

Najpogostejši pravni problemi v današnji družbi so s področja družinskega prava in s tem pravne storitve s področja preživnine, stikov in delitve premoženja. Tu beležimo visoko uspešnost in našim strankam pomagamo do rešitev brez tožb, tako da imajo v postopku ureditve preživnine in delitve premoženja najmanj stroškov.
Posebej smo se specializirali za zdravstvene napake in pravo pacientovih pravic. V ta namen smo se povezali z uglednimi specialisti zdravniki, ki našim strankam pomagajo do drugega mnenja in smo tako kot v primeru preživnine, stikov in delitve premoženja, usmerjeni v izvensodno reševanje ali odškodnine na način poravnave. Zdravstvenih napak je vedno več, dogajajo se v javnih bolnicah in pri zasebnikih, vrsto naših strank zastopamo po ponesrečenih lepotnih operacijah in zobozdravstvenih storitvah.

Na voljo so vam pravne storitve iz vseh ostalih področij, kot so:

  • Dedno pravo, stvarno pravo, gospodarsko pravo
  • Delovno pravo in socialno pravo
  • Prekrški, pogodbe, izvršbe, reševanje sporov, varstvo človekovih pravic...

Sodelovanje z nami pomeni za vas pravno rešitev po najboljšem možnem izidu. Posedujemo vodilno pravno znanje in izkušnje sodne prakse, zato boste na naši spletni strani prebrali, da ‘znamo in vemo, kako se bo vaš primer končal’. Smo izurjeni v zavarovalniškem pravu in praksi ter smo večkrat potrdili, da so stranke pri nas dobile visoke odškodnine ravno zaradi našega znanja, tistih lukenj in malenkosti, ki so ravno vam kot stranki lahko v odločilno korist.

“ Nobena težava ni tako težka, da je ne bi mogel dober pravni strokovnjak rešiti v vašo najboljšo korist. Zato se obrnite na nas z zaupanjem. ”

Do naših storitev in zastopanja dostopate enostavno z naročilom na 040 481 233, info@milkoskoberne.com, na voljo smo vam vsak delovni dan od 9.00 do 15.00 ure na naslovu Kidričeva 25, 3000 Celje.
Milko Škoberne, univ. dipl. iur. s sodelavci .